dilluns, 29 d’abril del 2013

Inscripcions a #kfe07 #SFL01

Kfé Innovación torna a Sant Feliu! #kfe07 #sfl01
Aquesta edició tindrà com a temàtica l'emprenedoria, i les formules que s'han utilitzat per emprendre, o de les principals dificultats amb què es troben en el dia a dia.

L'emprenedoria va més enllà de l'empresa? Què és un emprenedor social? Teniu suficient recolzament? Com contacteu amb aquelles persones que us poden ser d'interès? Seria de gran utilitat una xarxa de col·laboració entre emprenedors? Podem ser emprenedors sense tenir en compte les TIC? Cal ser jove per ser emprenedor o té més a veure amb les competències? Cal ser lider per emprendre? Heu fracassat amb algun negoci i heu tret un aprenentatge de l'experiència per a aconseguir tirar endavant un següent? Sou capaços d'analitzar els problemes i assumir riscos? Emprendre en solitari o en equip?

Avui en dia les TIC són essencials a la nostra societat i són absolutament necessàries per a què les microempreses puguin adaptar-se a la situació actual i transformar-se i ser més competitives. I per això és absolutament necessari que estiguin en constant formació per una millor gestió empresarial.

Un emprenedor ha de tenir la capacitat d’afrontar i analitzar els problemes i les situacions, tenint una actitud positiva, on la resiliència serà bàsica per a poder assumir i acceptar els riscos, i treure aprenentatge dels possibles fracassos, i serà important ser flexible i imaginatiu. Ens expliqueu la vostra experiència?

En aquesta nova era del compartir coneixements i experiències, l’emprenedor també ha de tenir actituds de lideratge, motivant el seu equip de treball, fent que aquests siguin membres actius i implicats, perquè del seu esforç dependrà l’èxit de l’empresa. A banda també s’han de tenir una bona formació i coneixement TIC, així com del sector.

El més important, és per qualsevol emprenedor, analitzar bé els seus coneixements o aptituts, recursos, i actituts per a prendre una decissió sobre cap a on dirigir-se sigui montar la seva empresa, associar-se amb altres per poder tirar endavant, etc.  Coneixeu el "cubo del emprendizaje"?

Aquest divendres 17 de maig a les 18.00h ens ajuntarem a la Sala d'Actes de la Torre del Roser per parlar-ne. Vols assistir-hi?   Ja s'ha obert la inscripció a aquesta edició de Kfé Innovación. Aquí teniu l'enllaç on us podreu registrar per aquest event. Recordeu que les places són limitades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada